Milanović je svojim „dosjetkama“ o kokainu prevršio svaku mjeru! I djeca su ga slušala na TV-u!

Sablaznio me je predsjednik RH kada je na konferenciji za medije, u maniri lošeg stand up komičara, dobacio osobi koja mu je donijela vodu: „Kokaina nemate?“. Što da roditelj odgovori svom maloljetnom djetetu kad ga nakon toga upita: „Poslužuje li se kod predsjednika Milanovića kokain?“ – poručio je naš saborski zastupnik Miro Totgergeli.

Stupidne izjave skandaloznog Milanovića

Prema nimalo duhovitom dobacivanju Zorana Milanovića, neki bi mogli zaključiti da se inače u Uredu Predsjednika RH poslužuje kokain, samo ga trenutačno nema?! – komentirao je u priopćenju potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru (i predsjednik bjelovarsko-bilogorskog županijskog HDZ-a) Miro Totgergeli, reagiravši tako na Milanovićevu skandaloznu izjavu:

– Pitam se, što da roditelj nakon toga odgovori svom maloljetnom djetetu kad ga upita: „Poslužuje li se kod predsjednika Milanovića kokain?“.

Nije Milanoviću prvi put

Ili, kako na takvo ponašanje – dodao je Totgergeli – gledaju obitelji osoba koje se bore s ovisnošću?

– Predsjednik Milanović očito ne zna kakvu kalvariju oni prolaze i koliko ih ovakve stupidne izjave pogađaju.

No to nije prvi put da Milanović pred TV kamerama olako govori o kokainu:

– Neki dan je ustvrdio da za njega nema dovoljno novca. Možemo, dakle, zaključiti kako bi ga uzimao da imao novac?! Uistinu skandalozno! Predsjedniče, prevršili ste svaku mjeru!

 

Izvor: hdz.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)