Predsjednici Mladeži HDZ-a BBŽ uručena zahvalnica za rad tijekom najvećeg političkog međunarodnog skupa u HR.

Iznimno smo ponosni na predsjednicu naše Mladeži Juditu Emić  koja je danas primila zahvalnicu za svoj rad tijekom najvećeg političkog međunarodnog skupa u HR.

Nakon što je naša Mladež HDZ pohvaljena za sudjelovanje u organizaciji Kongresa EPP – European People’s Party , svi su se volonteri još jednom okupili kako bi primili zahvalnice za svoj rad tijekom najvećeg političkog međunarodnog skupa u HR.

Koordinator volontera za EPP Kongres i međunarodni tajnik Mladeži Tomislav Leko rekao je da smo odlučno preuzeli odgovornost, bili proaktivni i uvijek bili oslonac jedni drugima u svim zadacima.

Velika nam je čast da je s nama bio predsjednik Vlada Republike Hrvatske i HDZ – Hrvatska demokratska zajednica Andrej Plenković koji je pohvalio rad Mladeži. Poručio je mladima da je važno neprestano raditi na sebi, učiti i razvijati, u čemu pomažu i ovakvi skupovi. Drago mu je da je i Mladež doprinijela sjajnim vanjskopolitičkim rezultatima koje ostvarujemo kao država.

Predsjednik Ivan Vidiš naglasio je kako je uvijek vjerovao u svoju Mladež i da je ovo kruna rada Međunarodnog odbora, ali i svih volontera na koje je iznimno ponosan. Velika je stvar što smo imali priliku ugostiti europske državnike – generacijama prije nas ovo je nekada bilo nezamislivo, a nama je to danas stvarnost.

Na dodjeli zahvalnica pridružili su nam se prvi predsjednik Mladeži Mario Kapulica i zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)