Priopćenje za medije 05.06.2020.

  1. lipnja 2020.

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Ni najbliži Bajsovi suradnici neće Berinu koaliciju.

Šale i pošalice naš narod voli, uvijek su dobrodošle pa i u vrijeme izbora. Kad se radi o II. izbornoj jedinici, ulogu zabavljača i šaljivdžije preuzeo je Damir Bajs, župan i čelnik svoje nezavisne liste, odnedavno pridruženi član SDP-ove Restart koalicije.

Neki je dan bio domaćin širokih konzultacija i javnost obavijestio kako mu je u goste došao Ranko Ostojić, nositelj Restartovaca u našoj izbornoj jedinici. Na druženju naravno nije bio bivši prvi Milanovićev policajac Ranko, a ni Veljko, također bivši ministar poznat kao kupac poljoprivrednog zemljišta u Istri koje je prodao kao građevinsko, već treći Ostojić – Rajko, poznati i ugledni zagrebački liječnik, ali s nikakvim političkim rezultatima.

Zbunili su svi ti Ostojići – Ranko, Rajko, Veljko… našeg župana, inače bivšeg ministra u HDZ-ovoj vladi, a sada gorljivog ljevičara pa je pogriješio i zabavio medije.

Preopterećen brojnim obvezama i vjerojatno betoniranjem deke buduće bolnice da uštedi na troškovima radova koje je naručio, a nema otkud platiti, zaboravio je i svojim najbližim suradnicima reći za koga trebaju drukati. Tako je njegova zamjenica Bojana Hribljan, također ljevičarka do kosti, objavila svoju predizbornu poruku: Bero nije rješenje!

Svi osim župana Bajsa znaju da Bero nije rješenje, vjerojatno i on sam to zna iako ga podupire, ali da će to javno izreći, plakatirati i zastupati njegova zamjenica, nas u HDZ-u uveseljava, ali s druge strane i zabrinjava.

Željeli bismo ozbiljnu kampanju sa sučeljavanjem programa, poštenu, ako treba i oštru utakmicu u kojoj ćemo podastrijeti javnosti što smo učinili i što namjeravamo učiniti u sljedeće četiri godine.

Za razliku od župana Bajsa koji ni svojim najbližim suradnicima ne može objasniti gdje trebaju biti i za koga navijati i koji se muči s prepoznavanje Ostojića i time zabavlja medije, Vlada Andreja Plenkovića bavi se bitnim stvarima za naše građane pa je tako u prethodna dva mjeseca corona krize  uz ostalo osigurala potpore za 1753 poslodavca, odnosno za 11468 radnika u ukupnom iznosu od 75,5 milijuna kuna samo za područje naše županije.

Uvjereni smo da i naši građani prepoznaju tko je ovdje ozbiljan i nudi rješenja a tko glumata i priča prazne priče.

S poštovanjem

Predsjednik ŽO HDZ-a BBŽ

     mr.sc. Miro Totgergeli

 

priopćenje za medije 5.6.2020 (1)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)