Priopćenje za medije 27.5.2020

  1. svibnja 2020.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Davor Bernardić lažima pokušava prikriti vlastitu nekompetenciju, naime gostujući sinoć na HTV-u, navodni čelnik opozicije Davor Bernardić otkrio je javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i beskrupuloznosti. Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista, besramno obmanjivanje građana.

 

Za razliku od Bernardića, koji je isprva banalizirao ozbiljnost situacije oko epidemije koronavirusa, Vlada RH od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana pobijedili virus u prvom poluvremenu.

 

Nakon što je jučerašnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara, sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat.

S poštovanjem

 

Predsjednik ŽO HDZ-a BBŽ

     mr.sc. Miro Totgergeli

 

priopćenje za medije 27.5.2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)