Regiranje ŽO HDZ BBŽ na index.hr

 

 

 

 

Bjelovar, 23. veljače 2021.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

reagiranje

 

 

Nakon što je riječki kafić zabranio ulazak članovima HDZ-a, portal Index.hr otišao je korak dalje u nastojanju rasčovječenja članova Hrvatske demokratske zajednice. Diskriminacija i dehumanizacija temeljena na političkom opredjeljenju osobe, vraća nas u mračno doba totalitarnih režima i pogubnih ideologija, fašizma nacizma i komunizma, kada su zbog političkog opredjeljenja doslovno „padale glave“.

Ovakve neprimjerene i nimalo duhovite doskočice umnažaju govor mržnje i produbljuju podjele u našem društvu, a to nikome ne bi trebalo biti u interesu.

Iako svjesni tereta kojeg kao političari nosimo, zbog pojedinaca koji su, bez obzira na političko opredjeljenje, politiku koristili kao platformu za nečasne radnje, ne smijemo dopustiti da se članovima bilo koje stranke lijepe etikete „nečovjeka“, jer takve stvari, povijest nas uči, nikada nisu završavale dobro.

Zato najoštrije osuđujemo ovu sramotnu objavu i očekujemo reakciju cjelokupne javnosti, ali i jedinstvenu osudu svih političkih stranaka jer ovo se tiče svih a ne samo članova HDZ-a.

 

S poštovanjem

Tajnik ŽO HDZ-a BBŽ

Silvestar Štefović, mag. theol.

 

PDF verzija:

reagiranje Index-HDZ BBŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)