Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjeti Bjelovaru i Daruvaru-Optimizam i vjera u Hrvatsku – Jer Hrvatska zna!

Bjelovarsko-bilogorski HDZ čvrsto je uz predsjednicu

Članovi i simpatizeri HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije zdušno su uz predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović, snažno podupiru njenu kandidaturu za drugi predsjednički mandat i uvjereni su u njenu pobjedu. To je u najkraćem poruka koja se mogla iščitati u utorak tijekom njezina posjeta Daruvaru i Bjelovaru. Aktualna predsjednica tom je prilikom predstavila svoj program i ono za što će se zalagati u svom drugom mandatu naglašavajući da će i dalje snažno zagovarati hrvatski razvoj i blagostanje hrvatskih obitelji. Uz ostalo i dalje će inzistirati na snažnijem poreznom rasterećenju gospodarstva kako bi se  oslobodila puna kreativna i stvaralačka snaga naših ljudi, posebno obrtnika i poduzetnika.

-Pet godina živim licem u lice s Hrvatskom. Obnašam dužnost Predsjednice Republike zajedno s vama, odgovorno i ponosno. Vaše povjerenje je moja snaga, snaga za idućih pet godina – poručila je uz ostalo Grabar Kitarović.

Poruke potpore predsjednici u ime lokalnog članstva uputili su predsjednici bjelovarskog i županijskog HDZ-a Ante Topalović i Miro Totgergeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)